S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

info@kupteraz.sk   +421918974970                      Tovar SKLADOM expedujeme ihneď - Bezplatné vrátenie – Využite náš aktuálny zľavový kód „ZLAVA5“


Úvod » KUCH. SPOTREBIČE » Spracovanie potravín » Príslušenstvo » Ritter 517.137 nôž s elektrolyticky lešteným povrchom hladký


        

Ritter 517.137 nôž s elektrolyticky lešteným povrchom hladký

Vypredané (použite stráž. psa)

 

Strážny pes

Dlhodobo výhodná cena

Skladom: 0 ks
Dostupnosť: Vypredané. Skladom do mesiaca - Prosím použite strážneho psa vyššie pre dostupnostnú notifikáciu emailom
Číslo produktu: vpr517.137
Záruka (aj pre IČO): 24 mesiacov
EAN kód: 4004822460598
Naša Cena vr.RP bez DPH : 55,00 €
Naša Cena vr.RP s DPH (20 %):
66,00 €

Popis produktu:

Nôž s elektrolyticky lešteným povrchom hladký pre krájače Ritter arcus3, elexa5, fondo1, E16, E18, icaro5, sinus2.

Tento nôž je vhodný najmä na mäkké potraviny, ako je šunka, klobásy a syr.
Tento nôž vyrobený z nehrdzavejúcej ocele bol elektrolyticky leštený špeciálnym postupom, výsledkom čoho je extrémne hladký povrch a rovnomerné krájanie. Nôž sa dá ľahšie vyčistiť a navyše získava elegantný vzhľad vysokého lesku.
 

Pri objednávke prosím dbajte na tvar noža a farbu ozubeného kolieska, nakoľko na krájače sa zmestia len tie správne nože. Tvar pôvodného noža a farba pôvodného hnacieho kolieska musí zodpovedať tvaru a farbe novo objednaného.

 

Výrobca: Ritter
Záruka (aj pre IČO): 24 mesiacov
Model alebo MPN: 517.137
Hmotnosť / váha (brutto): 0,350 kg

NAJPREDÁVANEJŠIE

Ako zistiť, že už je čas odviezť kvas do pálenice

21.09.2022

Pred odvozom kvasu do pálenice zistite pomocou refraktometra, či proces kvasenia prebehol korektne a...

Meranie cukornatosti kvasu refraktometrom so stupnicou °Bx

16.09.2022

Množstvo čistej sacharózy v kvase je dôležitým indikátorom pripravenosti kvasu na vypálenie. Zistite,...

Výroba medoviny, diel tretí: Príprava medoviny teplou cestou

27.09.2021

Čo všetko na prípravu medoviny budeme potrebovať, to sme si povedali v predchádzajúcich dvoch...

Je vinársky refraktometer vhodný na zistenie obsahu alkoholu vo víne?

30.08.2021

Otázka: Dočítal som sa, že vinárskym refraktometrom môžem zistiť obsahu alkoholu vo víne – je...

 

MmYzZm
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: